• Singer / Music Producer / Songwriter Artan Bakija

Biography

Artan Bakija është këngëtar dhe autor këngësh dhe imazh mjaft i njohur në skenën shqiptare, i cili spikat me timbrikën e vokalit, i pasur në krijimtarinë artistike, duke theksuar pjesëmarrjet dhe sukseset nëpër festivale të muzikës së lehtë.

Është producent i studios Art Sound Studio dhe autor i emisionit radiofonik "Kang t'shpirtit" në Radio Dugagjini.

Artan Bakija

Singer / Music Producer / Songwriter

Albumi i Fundit